Bedrijfsfilm laten maken

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken voor uw bedrijf? Of laat u graag meer zien van uw werk d.m.v. product-video’s of klantreferenties?

 

Als videograaf is het mijn doel om uw verhaal accuraat op beeld te krijgen. Of dit nou gaat om een bedrijfsfilm ter promotie van uw bedrijf, een promotievideo voor een start-up, een video van een product of een after-movie van een event, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk mijn portfolio
Variabel

Neem contact op met mij voor een offerte aanvraag. Of laten we samen in gesprek gaan om te kijken wat er nodig is en hoe ik daarbij kan helpen.

  • Unieke beelden
  • Uw bedrijf in het licht
Aftermovie event

Hoe tof is het om een eigen aftermovie te hebben op een event waar u aanwezig bent?

  • Een aftermovie op maat
  • 2-4 minuten
Productvideo

Een toffe productvideo die aansluit op uw wensen en uw huisstijl.

  • 1-3 minuten
  • Productvideo op maat

Waarom CasperFilms?

In een wereld waar visuele beelden steeds meer de overhand krijgen, zie ik het als een uitdaging om ertussen uit te springen. Dit probeer ik op zo’n manier te doen, dat ik aanwezig ben waar nodig, maar tegelijk onzichtbaar ben om mooie momenten vast te leggen.

Tijdens mijn opleiding Audiovisual Storytelling leerde ik bijvoorbeeld om nog beter te herkennen, wanneer ik moet registreren en wanneer ik moet regisseren. Zo maakte ik een kort videoportret voor een filmwedstrijd, waarbij het van belang was om aanwezig te zijn en vast te leggen wat er gebeurde. Dit combineerde ik met een stuk regisseren, waardoor het verhaal meer vorm kreeg.

In bedrijfsfilms en dergelijke is deze combinatie van groot belang. Vaak is het belangrijk om te sturen in de productie van een film, maar vaak zijn het de ongedwongen acties en momenten die een verhaal ondersteunen.

Aspecten zoals bovenstaand en meer zijn van zeer groot belang in het proces. Graag vertel ik u persoonlijk hier meer over en leg ik u uit hoe deze aspecten optimaal bijdragen aan een mooi eindproduct voor u.

Zijn er nog meer redenen om voor CasperFilms te kiezen? Naast het bovenstaande werk ik met professionele apparatuur, waaronder een drone, blijf ik mezelf ontwikkelen op het gebied van productie en montage en denk ik altijd met u mee, om uw doel te kunnen behalen.

Wat krijg je als je kiest voor CasperFilms?

  • vakkennis op het gebied van productie en montage
  • een nauwe samenwerking, afgestemd op uw eisen en wensen
  • een film met een verhaal

Naar contact