Video’s vertellen meer

Tegenwoordig is videografie niet meer weg te denken van social-media kanalen, websites en andere uitingen. Juist daarom is het ontzettend belangrijk om ook hierin te investeren. En of dat nou gaat om een samenwerking voor maandelijkse content of om een eenmalige video, alles is mogelijk. Maatwerk is namelijk de sleutel tot succes.

 

Graag ga ik met u om tafel om samen met u te kijken naar wat het beste werkt, voor u en voor uw bedrijf. Of dit nou resulteert in een bedrijfsfilm, een serie product-video’s of een maandelijks terugkerende video-serie, alles is mogelijk.

 

De mogelijkheden zijn daarnaast eindeloos tegenwoordig. Video’s worden opgeleverd in 4K kwaliteit, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid. Ook behoort de drone standaard tot de mogelijkheden, waarbij ik dit graag inzet, wanneer dit ondersteunend is aan het doel.

Bedrijfsfilm laten maken

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken voor uw bedrijf? Of laat u graag meer zien van uw werk door middel van product-video’s, klantreferenties of aftermovies van evenementen?

 

Als videograaf is het mijn doel om uw verhaal accuraat op beeld te krijgen. Graag denk ik daarom met u mee, naar welk middel het beste aansluit bij het doel dat u wilt bereiken.

Bekijk mijn portfolio

Neem contact op

Wil je graag meer weten over mijn diensten? Of ben je benieuwd op wat voor manier ik jou of jouw bedrijf verder kan helpen? Ik sta voor je klaar. Neem contact op middels onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer onderaan.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Waarom CasperFilms?

  In een wereld waar visuele beelden steeds meer de overhand krijgen, zie ik het als een uitdaging om ertussen uit te springen. Dit probeer ik op zo’n manier te doen, dat ik aanwezig ben waar nodig, maar tegelijk onzichtbaar ben om mooie momenten vast te leggen.

  Tijdens mijn opleiding Audiovisual Storytelling leerde ik bijvoorbeeld om nog beter te herkennen, wanneer ik moet registreren en wanneer ik moet regisseren. Zo maakte ik een kort videoportret voor een filmwedstrijd, waarbij het van belang was om aanwezig te zijn en vast te leggen wat er gebeurde. Dit combineerde ik met een stuk regisseren, waardoor het verhaal meer vorm kreeg.

  In bedrijfsfilms en dergelijke is deze combinatie van groot belang. Vaak is het belangrijk om te sturen in de productie van een film, maar vaak zijn het de ongedwongen acties en momenten die een verhaal ondersteunen.

  Aspecten zoals bovenstaand en meer zijn van zeer groot belang in het proces. Graag vertel ik u persoonlijk hier meer over en leg ik u uit hoe deze aspecten optimaal bijdragen aan een mooi eindproduct voor u.

  Zijn er nog meer redenen om voor CasperFilms te kiezen? Naast het bovenstaande werk ik met professionele apparatuur, waaronder een drone, blijf ik mezelf ontwikkelen op het gebied van productie en montage en denk ik altijd met u mee, om uw doel te kunnen behalen.

  Wat krijg je als je kiest voor CasperFilms?

  • vakkennis op het gebied van productie en montage
  • een nauwe samenwerking, afgestemd op uw eisen en wensen
  • een film met een verhaal

  Naar contact