Hallo daar!

Mijn naam is Casper van Sligtenhorst, ik ben 26 jaar oud en videograaf. Iets dat begonnen is met een promotievideo voor een rijschool en uitgebreid is met het filmen van een bruiloft. Daarnaast heb ik ervaring als videograaf voor een bedrijf in de e-learning branche, heb ik een minor Audiovisual Storytelling gevolgd en heb ik al verschillende klussen mogen doen voor verschillende klanten. Ook film ik jaarlijks een aantal bruiloften, waar ik met veel plezier het verhaal van de dag vertel.

 

Als videograaf benut ik mijn tijd graag optimaal om uw of jullie verhaal te vertellen. Met alle ontwikkelingen die ik heb doorgemaakt in verschillende branches, kan ik me flexibel opstellen om mee te denken en om uiteindelijk uw of jullie verhaal te vertellen, door middel van beeld en geluid!

Als videograaf bij bruiloften vind ik het een uitdaging om het gevoel over te brengen op video. Bij mij geen geregisseerde beelden, ik probeer alles zo puur als mogelijk over te brengen. Ik wil door middel van beelden de kijker onderdompelen in de sfeer en de entourage van de dag.

 

Als videograaf zie ik het daarnaast altijd als mijn voornaamste uitdaging om gevoel over te brengen op video. We kunnen mooie verhalen vertellen, waarin veel informatie wordt gedeeld en er van alles langs komt, maar de vraag is dan wel… zou dit alles blijven hangen? In mijn optiek zal een video pas echt blijven hangen, als het een emotie oproept bij de kijker.

 

De gevolgen zullen dan vele malen groter zijn, mensen zullen er misschien over praten met anderen of juist meer informatie opzoeken, omdat de video iets triggerde. En juist dat, is waar ik altijd naar zoek in mijn video’s. Niet omdat dit een mooier film en monteer proces oplevert, maar omdat dat iets is, waar u echt wat aan heeft!

Direct reserveren

Alles zo puur mogelijk.

Als bruid en bruidegom of als gast op een bruiloft, mis je soms momenten. Wanneer je de trouwfilm op een later moment terug bekijkt, is het mooi als momenten, opnieuw, of voor het eerst, beleefd worden. Een blijvende herinnering, als toevoeging op fotografie.

Bekijk de tarieven

” Wat een ontzettend mooi filmpje is dit al!! Echt zo nagenoten van de dag. De mooie woorden erin gepakt maar ook de kleine (ondeugende) momenten van de kids. Echt geweldig! Super knap gedaan. De dag was helemaal super, we hebben genoten van iedere minuut en met deze film zitten we er weer middenin:) “

Reserveren