Hallo daar!

Mijn naam is Casper van Sligtenhorst, ik ben 24 jaar oud en videograaf. Iets dat begonnen is met een promotievideo voor een rijschool en uitgebreid is met het filmen van een bruiloft. Daarnaast ben ik ook als videograaf actief voor een bedrijf in de e-learning branche en heb ik een minor Audiovisual Storytelling gevolgd.

 

Mijn doel is om fulltime videograaf te worden, zodat ik al mijn tijd kan benutten om de verhalen te vertellen van mooie dagen als die van jullie. Daarom pak ik alle kansen aan met twee handen, zodat ik mijzelf optimaal ontwikkel maar ook veel mooie verhalen mag vertellen door middel van beeld en geluid.

Als videograaf bij bruiloften vind ik het een uitdaging om het gevoel over te brengen op video. Bij mij geen geregisseerde beelden, ik probeer alles zo puur als mogelijk over te brengen. Ik wil door middel van beelden de kijker onderdompelen in de sfeer en de entourage van de dag. Ondanks dat ik al meerdere bruiloften op de planning heb voor volgend jaar, ben ik nog altijd op zoek naar nieuwe kansen om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van videografie.

Direct reserveren
Facebook Instagram YouTube

Alles zo puur mogelijk.

Als bruid en bruidegom of als gast op een bruiloft, mis je soms momenten. Wanneer je de trouwfilm op een later moment terug bekijkt, is het mooi als momenten, opnieuw, of voor het eerst, beleefd worden. Een blijvende herinnering, als toevoeging op fotografie.

Bekijk de tarieven

” We hebben lang getwijfeld over een videograaf. Neemt een filmpje niet teveel fantasie weg? Hoe puur is een bewerkte film? Leidt het niet teveel af? Casper heeft laten zien dat het 3x nee is. Casper heeft op de achtergrond veel weten vast te leggen zonder de aandacht te trekken. Hij heeft beelden gevangen die we zelf hebben gemist. Hij heeft de puurheid en ontspannenheid van de dag weten te vangen in 11 minuten. Een dikke aanrader dus! “

Reserveren