Trouwen in het buitenland

Dus, jullie zijn druk bezig met jullie plannen en willen gaan trouwen over de grens? En daarvoor willen jullie ook een videograaf zoeken die jullie bruiloft in het buitenland vast kan leggen?

 

Dan zitten jullie hier goed! Naast dat ik veel bruiloften film in Nederland, ben ik ook beschikbaar in landen als Frankrijk, Italië en België. Hiervoor reken ik dezelfde tarieven als in Nederland. De enige extra kosten zijn de reis- en verblijfkosten.

 

Achteraf ontvang je van mij minimaal twee films. Één film is een cinematic film, waarbij je in een aantal minuten je dag(en) weer eens herbeleeft in vogelvlucht. De andere film is een documentaire film, waarbij je in een rustiger tempo door de dag heen gaat en alles weer op je gemak herbeleeft. Hierin zitten vaak ook geloften, speeches en dergelijke wat uitgebreider. Daarnaast kan ik deze op verzoek ook los erbij leveren.

Trouwfilms

Gevoel vastgelegd op beeld

Als videograaf bij bruiloften vind ik het een uitdaging om het gevoel over te brengen op video. Dus bij mij weinig geregisseerde beelden, ik probeer alles zo puur als mogelijk over te brengen. Door middel van beelden wil ik de kijker onderdompelen in de sfeer en de entourage van de dag. Bekijk hier wat meer over mij en over mijn werkwijze.

 

Dat is niet alleen van toepassing als ik in Nederland een bruiloft film, maar ook als ik als videograaf in het buitenland een bruiloft film. En hoe mooi om dan naast jullie ceremonie, de mooie momenten met jullie geliefden en de vrolijkheid van de dag, ook nog eens mooi de omgeving op beeld te hebben. Want jullie zullen vast niet voor niets een mooie locatie in het buitenland hebben gezocht.

 

En mochten jullie nog wat tips kunnen gebruiken over trouwen in het buitenland, neem dan zeker even een kijkje op deze website!

Bekijk trouwfilms

Interesse?

Neem dan snel even contact met me op!

Dan kijk ik direct of ik jullie datum nog beschikbaar heb en kunnen we snel om de tafel. Even kennis maken met elkaar en jullie kunnen dan ook jullie eisen en wensen op tafel leggen.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.